jueves, 11 de junio de 2015

HORISO 2007: TOTS UNITS CONTRA EL PP.




Autor: Ferrer.
31-8-2004.

El PP està profundament acomplexat i pels seus complexos ha rebut hosties espectaculars i mes que ne rebrà. Recordeu a l’ ex–president d’ Espanya José María Aznar tractant de fer-se amic de l’ ex-president catala, Jordi Pujol? Que deu pensar mireusté ara que els seus aliats de CIU s’ han fet tan amics del PSOE? Pero que deu pensar ell, l’ adalit de l’ unitat d’ Espanya, al vore a CIU demanar un estat lliure associat? Che, José Mari, tu parlant catala en l’ intimitat i estos de CIU volent trencar Espanya. Uiiiiiiii!!!! De desagraïts el mon està ple!

Millor encara ha estat la llei sobre les parelles de fet que trague avant el PP “per a contentar als progres que tanta llanda donen”. I com mostren sa gratitut? El colectiu homosexual votant en massa per PSOE i EU. I que dir de la gran amistat del Govern del PP i el Grup Prisa? Li han dixat a Prisa que amassara una quantitat de mijos de comunicacio tan gran que inclus pot vulnerar la llei. “Aixi no ens criticaran!” pensaven els peperos. I com li ho han pagat? La SER els ha tirat de la Moncloa d’ una patada en el cul! Uiii, pero que desagraïïïïïïïïïts, tu!

I el PP valencià seguix acomplexadet. Primer oficialisa el catala a Valencia ab l’ Academia de Zaplana (AZ). Ara pensen fins i tot en ficar l’ AZ en l’ Estatut. “A vore si aixi s’ acontenten els rojos i ens dixen en pau”. I com li ho agraïxen? Preparant una coalicio pseudoprogre i pancatalanufa per a desterrar al PP de la Generalitat en les proximes votades nacionals a tota costa (Horiso 2007). PSPC, EUPC, BNC, Esquerra Verda, ERPC, Els Verts, PSAN i Esquerra Catalana tots units contra el partit que feu oficial el catala.
Es per a pixar-se de tant de riure!

Proponc que els valencianistes tambe ens afegim a eixe proyecte batejat com Horiso 2007. Pero no sumant-nos a la coalicio pancatalanufa sino creant una gran coalicio de partits valencianistes de totes les sensibilitats (CV, ENV, ONV, UV, IRV, PRCV, UCL...) per a obtindre representacio en les Corts i influir en el futur Govern. Unim-nos tots els valencianistes per crear un tercer espai entre els franquistes del PP i la coalicio pseudoprogre. Arribà l’ hora de dinamitar el govern facha i catalanoespanyolero del PP. En 2007 cal triturar-lo!

No hay comentarios: