sábado, 20 de febrero de 2010

OLEGUER PRESAS, UN CATAETARRA MES


14 de febrero de 2007

-Grup d’Accio Valencianista-

La semana passada, a raïl de l’articul “La bona fe” d’Oleguer Presas, jugador del barça i militant d’ERC, sent aixina el discipul mijatic mes alvançat de Carod Rovira “el Charnego”, l’empresa valenciana Kelme decidia rescindir el contracte de publicitat que tenia en este individu. Es recolçava Kelme, en la decisio raonable i sobre tot etica, de que O.P. no tenia per que parlar de politica i manco defendre a un etarra com es De Juana Chaos, al que l’estat de dret i les vides humanes no li mereixen el mes minim respecte, jujant ell -aixo si-, qui te que viure i qui no.
En l’articul O. P. fa una interpretacio de la justicia a l’estil catalaniste, o siga; “fique pel mig a Nacions Unides per a defendre a l’assessi de 25 persones inocents, desllegitimant aixina la condena que esta complint l’etarra per amenaces de mort en un parell d’articuls seus”. I es que s’en recorda de l’ONU per a defendre ad un etarra, pero curiosament -intencionadament millor dit- no nomena per a res les morts imputades -que no totals- de De J. Chaos. Justicia a lo catalaniste se li diu ad aço. Des del catalanisme s’ha recolçat i es recolça sempre a tot moviment afi ad ells, sent ETA companyers de batalla contra lo que ells nomenen impossicio espanyola, no mirant en els seus postulats mes enllà d’on lis convé, com sempre fan.
El catalanisme, despres de l’acertada decisio de Kelme, no ha fet esperar la seua reaccio “tolerant i democratica”, ha mampres una campanya nomenada “per la llibertat d’expressio, Kelme m'ha perdut com a client”, segons el catalanisme, Kelme ya ha perdut vora 19.000 possibles clients despres de mampendre la decisio que un democrata i sobre tot una empresa solidaria ab les victimes inocents haguera pres, desfer vinculacions en aquells que no respecten als demes i imposen la seua voluntat a colp de tir de pistola i bomba, com es el cas de la banda terrorista ETA. Que recordem, porta vora 1000 morts damunt de les seues esquenes.

Una volta mes queda demostrat que el catalanisme actua i ajuda ad aquells que utilisen la força i el tir en la nuca per a impondre les seues voluntats. Sent aixina els dictadors del sigle XXI.

Des del GAV li volem donar a Kelme tot el nostre recolç i soport, remarcant que com sempre continuarem comprant tota nostra equipacio deportiva a empreses valencianes com es el cas de Kelme, per moltes raons, entre les que destaquem; Com a empresa lider i solidaria en les victimes del terrorisme, demostrant la seua firmea trencant el contracte que tenia en un radical, que no te el mes minim respecte per les victimes. Com empresa Valenciana, que contribuix a la creacio i promocio de puestos de treball ocupats per valencians, fent dels seus productes unes peçes de la millor calitat del mercat actual, i per que estem en contra d’aquelles multinacionals archiconegudes per tots que fan els seus productes en els païssos sub-desenrollats, sobreexplotant a chiquets en edat d’estudi per un plat de calent diari, lucrant-se d’una ma d’obra pagada a un preu irrisori.
Kelme es tot un eixemple d’empresa respectable valenciana, al contrari que ocurrix en partits politics com el PP, -que al cap i a la fi actua com ad empresa publica allà on mana-. Kelme a decidit deixar de financiar ad un catalaniste, pero l’ajuntament de Valencia entre molts atres governats pel PP i no PP, te com a banc administratiu a “La Caixa”, sent esta una mostra mes de la subordinacio que li tenen al catalanisme que mou els fils de la politica governant valenciana.
Aprofitem l’ocasio de que el proxim dumenge a les 19:00h, en Mestalla el Valencia CF rep al Barça, demanant que tots els valencians alli presents li façen una chicoteta dedicatoria ad O.P., cridant als quatre vents; “Oleguer, Etarra, fora d’esta terra”. Demostrant aixina que els valencians no volem a proetarres en nostre Regne de Valencia i que tot el poble Valencia esta i estara sempre al costat de les Victimes del terrorisme.
“Soc fill d’una nacio a la qual els seus veïns condenaren a mort pero que sobrevïxque, no per la força, sino per la defensa de la seua cultura” (Joan Pau II)

No hay comentarios: