viernes, 12 de febrero de 2010

ELS PROETARRES D’ERC EN EL CAP I CASAL


Editorial del SOM, revista del Grup d'Accio Valencianista

….“VALENCIANS, ¡defengam nostra terra! Contra lladres, bochins i tirans; Ajuntem-nos, que ya ha arribat l’hora de ser dignes de ser valencians.”….

Comencem este comunicat, en una estrofa de la Canço de Lluita composta per Maximilia Thous (1922-1924). No podem començar d’atra manera ya que l’ocasio ho eixigix.El proxim 10 de març a les 17:00h es realisarà un acte en el Palau de Congressos de Valencia, no seria mes noticia si no fora per que ho realisa ERC, el partit proetarra del “charnego” de Carot Rovira.

Tots recordem declaracions i chantages per part d’este partit al govern espanyol, ara governat pels socialistes, que des de sempre han desfet i desfan l’identitat valenciana, per mig de declaracions i afirmacions en contra de la ciencia, historia, documentacio i sobretot en contra de la voluntat del poble valencià.El partit dels proetarres d’ERC, que se reuniren en Perpinya per mig de carot-rovira ab la banda asesina ETA, per a dir a on deurien de ficar bombes i matar i a on no, a canvi de cobertura politica, vindrà al Cap i Casal a defendre el seu postulat a favor de la creacio dels inexistents, illegals i ofensius per a l’inteligencia “països catalans”.

Un postulat seguit des d’aci per l’esquerra “valenciana” Aixo si, mes emmaixquerat per part d’estos de EUPV i BLOC, que baix el seu pacte preelectoral i sigles -“Compromis pel pais Valencià”- que duran en les proximes municipals s’amaga la seua voluntat catalanisadora.Estant un poc mes de tapats, pero no per aixo manco catalanistes, estan els del PSPV que en les seues sigles ya donen conter de lo que defenen el Regne de Valencia.

El PP com es la seua costum en este tipo d’actes fica el cap baix terra com els esturços (avestruz en espanyol), i deixa que el catalanisme mes vomitiu faça lo que vullga, facilitant-los les coses o subvencionant-los directament per a tindre-los tranquilets.Tenim que demostrar-los els autentics valencians que com en la lletra de la Canço de Lluita el poble Valencià està en contra d’aquells que nos neguen continuament, contra els que nos volen reduir nostre Regne de Valencia ad una simple regio subordinada i dins de Catalunya.

El mateix Carot Rovira afirma que una volta conseguida l’unitat “llingüistica”, li toca el torn a l’unitat “politica”, integrant aixina nostre poble milenari dins dels dominis del Condat de Barcelona, aixo de “Catalunya” com a regio que es coneguda ara es de fa quatre dies. Ells donen per fet l’unitat “llingüistica”… ¡¡ Valencià !! ¿Vas a permitir que un personage de la calanya de Carot – Rovira parle per tu diguent per tot lo mon i sobre tot en ta casa estes falacies?.

Des del Grup d’Accio Valencianista animem a Tot el Poble Valencia a eixir al carrer, per a fer-li donar-se conter a Carot i companyia que en nostra terra no son ni seran mai benvinguts, que nosatres estem al costat de les Victimes del Terrorisme ara i sempre i que tota presencia seua en nostra historica terra Valenciana es i serà rebujada i repudiada, ya que mai conseguiran lo que busquen aci, que no es atra cosa que fer-nos catalans a colp de compra de voluntats per mig dels manipuladors i traïdors que tenen per tot lo Regne de Valencia colocats a sou –mestres, politics, rectors…-No hi ha millor forma d’acabar, que com començarem, en la Canço de Lluita:

“VALENCIANS, prou de temps s’alluntarem oblidant-nos de que erem germans. Ajuntem-nos, que ya arribat l’hora de ser lliures i ser valencians”….

«Si som lo que som, serem, pero si som lo que son, mai serem». (Julià San Valero)-Grup d’Accio Valencianista-

No hay comentarios: