martes, 31 de marzo de 2015

ESTEBAN GONZÁLEZ PONS, UN “CATALANISTE FASCISTE” A FAVOR DELS PPCC.




Autor:Ferrer.
25-10-2005.

El darrer dissabte 22-10-2005 tota Espanya asisti a un repugnant espectacul d’ imperialisme catalanufo. En el Nou Camp, abans del partit de futbol Barcelona-Osasuna, es dugue a terme un acte politic d’ exaltacio a favor de l’ unitat de les llengües en la participacio de l’ actor Joel Joan i un mapa jagant dels Països Catalans. Tot aço contà a mes en l’ efecte multiplicador que constituix la retransmissio en directe del partit de futbol per la FORTA.

El portaveu del Consell Valencià i Conseller de Relacions Institucionals, Esteban González Pons, digue en el seu habitual to de cinisme: “El deport no pot utilisar-se per a ofendre els sentiments de cap poble ni per a fer propaganda politica del catalanisme fasciste. Un catalanisme que fa de la Comunitat Valenciana i Balears els seus objectius com un dia Alemanya ho feu de Checoslovaquia, Austria i Polonia”. Que valencianiste el noi Pons!

I dic yo que si igual que l’ Alemanya nazi tenía el seus colaboradors filonazis en els països ocupats, tambe en Valencia i Balears hi ha colaboracionistes d’ eixe “catalanisme fasciste” que diu Pin i Pons. I un d’ ells es el propi Pons perque dic yo que en el Nou Camp no podrien fer actes a favor de l’ unitat de catala i valencià si no fora perque el PP valencià ha oficialisat el catala a Valencia. I aço convertix en “catalaniste fasciste” al noi Pons.

De qué s’ escandalisa el noi González Pons? D’ un mapa dels Països Catalans en el Nou Camp? Che Pons ¿no t’ escandalises de que hi haja mapes dels Països Catalans en els llibres de text de les escoles valencianes? De que en l’ asignatura de “Valencià” s’ ensenye catala? Pero si al Canal Noi dixen ben clar que parlem catala! Ya veus, Pons escandalisant-se per un “catalanisme fasciste” que ell es el primer en propagar en la nostra terra.

Suponc que tambe s’ escandalisarà de l’ acte al Camp Nou, José María Aznar. Sí, si, es eixe que parla catala en l’ intimitat. El mateix. I segur que tambe es troba profundament afectat Eduardo Zaplana, el que creà l’ Academia Valenciana de la Llengua Catalana (AVLLC). I per supost Paquito Camps, que ha fet oficial el catala en l’ Estatut Valencià. I es clar, Mariano Rajoy, qui digue publicament que l’ Estatutet Valencià el fa seu.

Ya que tan escandalisats estan al PP ¿esborraran el “catalanisme fasciste” i oficialisaran l’ Idioma Valencià? I els clubs de futbol valencians declararan persona non grata al president del Barcelona, Joan Laporta? Prendra cartes en l’ assunt el Comite Antiviolencia o eixe sols pren mides en contra dels equips menuts? O mes be tots estos faran com els fariseus que s’ escandalisen per una cosa que ells mateixos son els primers en fer?

No hay comentarios: