jueves, 24 de octubre de 2013

BRINDE EN CAVA VALENCIÀ PEL BOICOT A CATALUNYA!




Autor: Ferrer.
22-12-2004.

El boicot al cava catala ha sortit efecte. L’ ultracatalanufo cap d’ ERC Josep Lluïs Pérez Carod-Rovira es permete boicotejar la candidatura de Madrit als Jocs Olimpics de 2012 i la Llengua Valenciana. I en aixo sols ha conseguit que madrilenys i valencians hagen segut els mes actius a l’ hora de contraatacar boicotejant el cava catala, que ya acumula perdues multimillonaries i que ha dut a Pérez Carod-Rovira a disculpar-se. I es que des de sempre als catalans han tengut el punt debil en la cartera. Ahi es a on els fa mal... La pela es la pela.

Pero el boicot no deu llimitar-se sols al cava. Res de comprar en Caprabo, tots a Mercadona i Consum! Res de posar els estalvis en Caixa Catalunya, La Caixa o el Banc Sabadell Atlantic tenint entitats com Bancaixa, Caixa d’ Aforros del Mediterraneu, Ruralcaixa... Estos Nadals, en lloc de comprar productes catalans mirem be el lloc de procedencia i comprem vins i cava d’ Utiel-Requena, torrons de Xixona, calcer d’ Elig, joguets d’ Ibi, roba feta en Valencia, llibres en Normes d’ El Puig... I si vols fer un bon regal estos Nadals, ceramica de Lladro.

Pero ficats a boicotejar... ¿Que tal l’ Expo de Saragossa 2008? Una exposicio sobre l’ aigua que es cimenta en l’ egoisme i l’ insolidaritat que humilla els sentiments dels valencians ben val que cap valencià vaja a visitar-la. I l’ Academia de Zaplana prepara com a regal enverinat de Nadal la denominacio “valencià-catala” per a l’ idioma que parlem pels valencians. Responsable d’ este monstre catalanufo i desvalencianisador es Paquito Camps, president de la Generalitat Catalano-Valenciana. Tambe ells es mereixen un boicot. Pero en forma de vots.

No hay comentarios: