martes, 23 de septiembre de 2014

EL NOSTRE 11-M DE CADA DIA




Autor: Ferrer.
13-5-2004.

Des de 2001 estem lluitant en una encarnissada Tercera Guerra Mundial. Pero no es una guerra convencional; no combatem contra eixercits sino contra celules terroristes en una gran creuada internacional contra el terror. El fanatic Osama Bin Laden ya demostrà quant ens odia l’ 11-S en mes de 3.000 inocents assassinats en Nova York, i l’ 11-M en mes de 200 victimes en Madrit. Que ningu s’ alegre de lo que passà en Nova York o en Madrit, perque una matança pijor podria perpetrar-se en qualsevol de les localitats de Valencia, el nostre païs.

Molta gent es pensa que el retorn de les tropes espanyoles de l’ Iraq es una vacuna contra Al-Qaeda. Pero aixo no es cert: els extremistes islamics no ens odien perque l’ Estat Espanyol desplegara tropes a l’ Iraq sino per ser occidentals. Per ad ells solament som simples infidels i si no fora per Iraq ficarien atra excusa per atacar-nos: que hi ha soldats a l’ Afganistan o que Espanya no vol cedir Ceuta, Melilla, Canaries, Perejil i Chafarines al Marroc o que no fiquem una asignatura de religio islamica en l’ escola o que cal reconquistar Al-Andalus, etc.

Des de fa molt els valencians patim en les nostres carns un 11-M diari. Es un terrorisme cultural que inculca als nostres fills en les escoles un complex d’ inferioritat cap a Catalunya, que parlen catala, que son catalans, que els valencians no tenim llengua ni cultura propia... Dins de poc el Regne de Valencia mai haura existit, sera borrat dels llibres d’ historia. Yo maleixc als terroristes –espanyols i catalans- que han fet de Valencia un camp d’ extermini de llengües i cultures, a aquells que ens assassinen dia a dia sense que a ningu li importe res.

No hay comentarios: