martes, 10 de mayo de 2011

AL CAVALL D'ATILA LI DIUEN CATALUNYA


Autor: Joan Benet Rodriguez i Manzanares

Catalunya es com el cavall d'Atila, per a on chafa no torna ha haver res que no faça olor a facisme catala.
Ara la Generalitat de Catalunya, que com a sempre i tots sabem, es u dels pilars del pancatalanisme mes arraïlat en tot el proces de catalanisacio de les illes Balears, la Nacio Valenciana, lo regne d'Arago... a tornat a donar una atra volta de femella.
En la pagina, http://cultura.gencat.net/equipaments que pertany a la dita Generalitat de Catalunya, es pot vore i llegir que dins dels seus recursos culturals han post en esta ocasio al, I.V.A.M. ( Institut Valencià d'Art Modern). Com el seu nom indica, VALENCIÀ, ademes està ubicat en la Nacio Valenciana, molt llunt del seu terrny, pero a pessar d'aixo s'ho agarren com a seu,
Qualsevol que acudixca a vore eixa pagina pot creure's que el I.V.A.M. es part dels recursos culturals de Catalunya, pero no es aixina, res està mes llunt de la realitat, pero, com a sempre agarren lo que els ixen dels ous, o siga tot allo que està ben fet i que els agrada dient, a tot lo mon que es seu.
Es una pena que Catalunya, els seus politis, i les seues institucions estiguen fent eixa tasca de catalanisacio de les comunitats autonomes veïnes.
Tambe hem de dir que han post una atre enllaç cap ad una entitat que es troba en Palma de Mallorca, tambe molt llunt del seu terreny, la Fundacio Pilar i Joan Miro, i ¡clar està!, tambe poden creure's els visitants d'eixa pagina que es part dels recursos culturals catalans.
Tots sabem que els colosos no s'han de fer en els peus de fanc, i tot el pancatalanisme d'esta 'gent', està fet en uns peus de fanc que mes tart o mes pronte han de trencar-se i es caurà al sol. ¡Eixe dia obriré una botella de cava valencià i brindare per que la rao tornarà de nou!

No hay comentarios: