domingo, 24 de marzo de 2024

FUNERAL DE PACO OBRER

 NOTA: Paco Obrer va descansar en la pau de Deu fa uns anys, pero on se'n donà la noticia no costava l'any exacte del seu falliment. Lo seu cos descansa en el Cementeri Municipal de Valencia, en l'ampliacio  que hi ha junt a la vorera del riu, en lo que coneguem com El Pla Sur. (d.e.p.)

«Este divendres el mon valencianiste s´ha tornat a juntar en mig del dolor per la perdua d´un gran home, un gran valencià i una excelent persona, Francisco Salvador Obrer Obrer.

Paco Obrer, un lluitador de primera llinea, un home fidel a la seua patria, un home que sense protagonismes, que mai els havia volgut, ha segut una peça molt important en la trayectoria de les entitats valencianistes tant desde el punt de vista cultural com a politic

El seu funeral, junta a representats de les entitats valencianistes mes significatives, RACV, en Juan Lladró, el GAV, en Manuel Latorre, la CECRV, en Lola Garcia Broch, ex-militants d´Unio Valenciana, el president de Coalicio Valenciana, l´assessor del regidor de Festes de l´Ajuntament de Valencia, i molts atres compañers i amics com En Miguel Ramon Izquierdo, Miquel Ramón i Quiles, Aparicio, Amparo Cabanes, Juli Moreno que vullgueren testimoniar el seu reconeiximent a Paco i expresar les seues condolencies a la seua dona i a Mabel i Fran, els seus fills.

Desde aci, i sumits en el dol per esta irreparable perdua, testimonien atra vegà les nostres condolencies i ens reafirmen en la continuacio de la seua obra. Descanse en pau.»


No hay comentarios: