martes, 27 de septiembre de 2022

CARTA A L'ASSOCIACIO CARDONA VIVES DE CASTELLO

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Data de Publicacio
16 d'Abril de 2007

 

 

 

Referencia
0010JLM

 

 

 

Tornar a la plana de;
Joan Lluïs Musoles

 

 

 

Anar Arrere

 

 

 

 

 JOAN LLUÏS MUSOLES

 

 

Estimat Director, estimats membres i junta directiva de l'Associacio Cardona Vives de Castello:

Tin que manifestar la meua repulsa i descontent pel fet que esta ultima semana ha tingut lloc, fent de la Cardona Vives el centro de l'atencio politica dels mijos de comunicacio provincials, mijos que fins ara, ni feyen cas ni li donaven la rellevancia cultual i social que te dita entitat.

M'ha paregut molt mal que el president de la Cardona haja fet valdre el seu carrec, per a progressar politicament, a costa del recolzament que el denostat sector valencianiste (cultural i politic) sempre ha tingut a gala demostrar-li.

El fet en si no es per haver utilisat este carrec per a fder valencianisme politic, lo qual fins a cert punt m'haguera paregut inclus be, sino que la rao es mes sagnant. el partit a on ha fet cap el NOSTRE president, de totes les opcions que tenía per a triar, es ni mes ni menys que el Partit Popular, i per a mes inri, el de Castello.

Caldria rec ordar-li al president Romero que este partit es el mateix que nos ha clavat la AVL en l'estatut, relegant a l´ostracisme a associacions valencianistes com fins ara ho era o ho es la Cardona Vives; es el partit que ha portat el correllengua a la ciutat de Castello, si, si, la famosa apologia de l'unitat llingüistica i territorial ab els catalans; es el partit que celebra l'aniversari de les normes del 32, pero oblida als personages ilustres castellonencs com Huget, Llombart o el mateix Cardona Vives; es el partit que posa noms de professors catlanistes als coleges (fallits, pero sense ningun merit cultural, nomes el de defendre publicament l'unitat de les llengües valenciana i catalana), i per a acabar este resum de desproposits, es el partit que, damunt, s'ha desmarcat de les presmisses de la direccio central de Valencia i ha manifestat publicament que no veu mal el que TV3 se seguixca veent en tota la Nacio Valenciana. ¿Ha segut este ultim punt el que gastat el PP per a celebrar la seua incorporacio a les files del partit, sr. Romero?

Per aixo, des de la posicio que m'otorga ser valencià, valencianiste i membre de la Cardona Vives, m'atrevixc a demanar i exigir publicament la dimissio immediata del president de la Cardona Vives, sr. Gonzalo Romero, no per fer publiques les seues tendencies politiques, sino per ser incompatibles i antagoniques en l'associacio que presidix.

 

 

 

12 Usuaris en llinea

Grup LLVS   -   Octubre 2006

Amunt

 

 

No hay comentarios: